Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kemer görmek

Rüyada mor kemer görmek

Rüyada mor kemer görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kemer gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada mor kemer görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada taş kemer görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemerle kavga etmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, lüks şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemer çıkartmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemer satın almak saygın biri olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kemer sıkmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kemeri görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments