Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer tokası görmek

Rüyada kemer tokası görmek

Rüyada kemer tokası görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, korkularının yok olacağına, borçlarının çoğalacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada kemer tokası gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada kemer tokası görmek mal kayıpları da yaşayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Rüyada tokalı kemer görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada altın kemer görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayal kırıklığına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise kemeri görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri kemer görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemer kaybetmek zor durumda kalınacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi kemer görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments