Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sabit geliri olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin düzene gireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemerle dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Rüyada mor kemer görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sürekli yerinde sayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemerini kaybetmek hayırlı işlere girileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayış kemer görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kemer görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada taş kemer görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kemeri görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon ve kemer görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine yorulur.

Rüyada kemerle adam öldürmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments