Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde kemer görmek

Rüyada belinde kemer görmek

Rüyada belinde kemer görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada belinde kemer gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada beline kemer takmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada belinde kemer görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada belinde altın kemer görmek sorununu kolayca çözeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kızın beline sarılmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada beline silah takmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin beline sarılmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments