Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman yayı görmek

Rüyada keman yayı görmek

Rüyada keman yayı görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keman yayı gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada keman yayı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ok ve yay kullanmak başarısızlığa düşüleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yayılan inek görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada yay atmak ticaret ehli olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Rüyada ok yayı görmek bolluk ve bereket göreceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada yatak yayı görmek her şeyin yenileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yay görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Rüyada ok ve yay görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments