Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yay görmek

Rüyada yay görmek

Rüyada yay görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sevilip sayılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yay gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Rüyada yay atmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ok ve yay kullanmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ok ve yay görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yay burcu görmek rızkının kesileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yay ve ok görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Rüyada yay kullanmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, asla harama bulaşmayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ok yayı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yay görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments