Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçeyi çıkarmak

Rüyada kelepçeyi çıkarmak

Rüyada kelepçeyi çıkarmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kelepçe çıkarmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bereketin geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek maddi durumunun düzeleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret eder.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını kelepçeli görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kelepçelenmiş görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hasta olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments