Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kelepçeden kurtulmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, tabiri caizse can bulacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, maddi güç elde edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, küslükleri gidereceğine yorulur.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada koluna kelepçe takmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kelepçelendiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine işarettir.

Rüyada başkasında kelepçe görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments