Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçeli altın bilezik gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek çektiği zorlukların biteceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada kelepçe bilezik görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada altın kelepçe görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada altın kelepçe takmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takmak işlerde aksilikler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments