Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçelendiğini görmek

Rüyada kelepçelendiğini görmek

Rüyada kelepçelendiğini görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kısmetinin açık olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçelendiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine tabir olunur.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada elleri kelepçeli görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takılmak fırsatların elden kaçırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada kırık kelepçe görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments