Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek dövmesi görmek

Rüyada kelebek dövmesi görmek

Rüyada kelebek dövmesi görmek büyük kayıplara uğrayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek dövmesi gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kelebek dövmesi görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Rüyada timsah dövmesi görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Rüyada kalıcı dövme görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada silinmiş dövme görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada dövme yemek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments