Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yemek

Rüyada dövme yemek

Rüyada dövme yemek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada dövme pilavı yemek eline geçen gelirin de çoğalacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada dövme yemek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Rüyada kolunda dövme görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada silinmiş dövme görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada dövmeli erkek görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövmeye çalışmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Rüyada kalpli dövme görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments