Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silinmiş dövme görmek

Rüyada silinmiş dövme görmek

Rüyada silinmiş dövme görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada silinmiş dövme gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada silinmiş dövme görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sir ağda görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çamur sivanmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada cam silerken görmek maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran ayetlerinin silindiğini görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada sibirya kurdu yavrusu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments