Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtında dövme görmek

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek hayatın pahalılaşmasına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının sırtında dövme gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtta dövme görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek sorunların tarihe karışacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırta dövme yaptırmak canının sıkılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah renkte dövme görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments