Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dövmeye çalışmak

Rüyada birini dövmeye çalışmak

Rüyada birini dövmeye çalışmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini dövmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada dövmeye çalışmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hedeflerine ulaşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini dövmeye çalışmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada geçici dövme yaptırmak bazı sorunların başgöstereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi dövme görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada dövme yaptığını görmek en büyük acılarının dineceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments