Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalıcı dövme görmek

Rüyada kalıcı dövme görmek

Rüyada kalıcı dövme görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalıcı dövme gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Rüyada kalıcı dövme görmek bahtın açık olmasına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada siyah dövme görmek borçların artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dövmeli kadin görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek dövmesi görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi dövme görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında dövme görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments