Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik yumurta görmek

Rüyada keklik yumurta görmek

Rüyada keklik yumurta görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada keklik yumurta gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Rüyada keklik yumurtası görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yumurta görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Rüyada keklik palaz görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz keklik görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada canlı keklik yakalamak insanlara yardım edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet eder.

Rüyada keklik ve güvercin görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde keklik görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments