Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik ve güvercin görmek

Rüyada keklik ve güvercin görmek

Rüyada keklik ve güvercin görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kıdem atlayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada keklik ve güvercin gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada keklik ve güvercin görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste keklik görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada erkek keklik görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik palaz görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada uçan keklik görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Rüyada mavi keklik görmek hayata küsecek duruma geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde keklik görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik beslemek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments