Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz keklik görmek

Rüyada beyaz keklik görmek

Rüyada beyaz keklik görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz keklik gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Rüyada beyaz keklik görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada keklik avlamak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek keklik yakalamak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada keklik yumurta görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına inanılır.

Rüyada keklik sevmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Rüyada keklik kuşu görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde keklik görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments