Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik yumurtası görmek

Rüyada keklik yumurtası görmek

Rüyada keklik yumurtası görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yumurtası gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada keklik yumurta görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada keklik yumurtası görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik ölüsü görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ölü keklik görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, mal ve rızkın çoğalmasına delalettir.

Rüyada keklik kesmek dua alacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik ve güvercin görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments