Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik ve yumurtasını görmek

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada keklik ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada keklik yumurtası görmek zaman bulmakta zorlanacağına, iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Rüyada keklik yumurta görmek şansın döneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde keklik görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada keklik öldürmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada keklik yavrusu görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinin günden güne azalacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten keklik görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste keklik görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yenilenme yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments