Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde keklik görmek

Rüyada evde keklik görmek

Rüyada evde keklik görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, eksiklerinin farkına varacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada evde keklik gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada evde keklik görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz keklik görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek keklik görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada keklik yavrusu görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret eder.

Rüyada öten keklik görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kınalı keklik görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada keklik görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments