Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik palaz görmek

Rüyada keklik palaz görmek

Rüyada keklik palaz görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, yüzünün kızaracağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik palaz gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada keklik palaz görmek sorumlu tutacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi palazı görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Rüyada keklik sürüsü görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş keklik görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Rüyada keklik avladığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada keklik sesi duymak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada keklik yumurta görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik ve güvercin görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments