Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı keklik yakalamak

Rüyada canlı keklik yakalamak

Rüyada canlı keklik yakalamak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, isteklerini yerine getireceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada canlı keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada canlı keklik yakalamak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik yakalamak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada dişi keklik yakalamak müjdeli olaylar yaşayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Rüyada güzel keklik görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek kişisel problemlerini çözeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada keklik avlamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments