Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik yağı görmek

Rüyada kekik yağı görmek

Rüyada kekik yağı görmek huzura ve rahata kavuşacağına, sevinç dolu haberler alacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, ekmeğine leke süreceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kekik yağı gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada kekik yağı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze kekik görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kekik bitkisi görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kekik suyu içmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kekik ve nane görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kekik otu görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments