Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik otu görmek

Rüyada kekik otu görmek

Rüyada kekik otu görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kişinin her türlü zenginliğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işarettir.

Rüyada kekik otu gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada kekik otu görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kekik görmek başarılarının düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik tarlası görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kekik vermek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kekik çayı görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, beklenilen takdiri alacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekik istemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ kekiği görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, aylık gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kekik görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments