Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ kekiği görmek

Rüyada dağ kekiği görmek

Rüyada dağ kekiği görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işarettir.

Rüyada dağ kekiği gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada dağ kekiği görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet eder.

Rüyada kekik suyu içmek bahtın açılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada kekik toplamak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nane kekik görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik yemek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze kekik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada kekik yağı görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments