Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik toplamak

Rüyada kekik toplamak

Rüyada kekik toplamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, başarılarının devamlı olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kekik toplamak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Rüyada kekik toplamak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada yeşil kekik toplamak düşmanlarımızı alt etmeye, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada taze kekik görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada kekik istemek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik vermek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada yeşil kekik görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kekik suyu içmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments