Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik çayı görmek

Rüyada kekik çayı görmek

Rüyada kekik çayı görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kekik çayı gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Rüyada kekik çayı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik toplamak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik istemek çok önemli noktalara geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada dağ kekiği görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kekik içmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, işlerinin büyüyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekik suyu içmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments