Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek kurabiye görmek

Rüyada kek kurabiye görmek

Rüyada kek kurabiye görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek kurabiye gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kek kurabiye yemek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kek kurabiye görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Rüyada un kurabiyesi yapmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurabiye aldığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kurabiye görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak sağlığını geri kazanacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, tatsızlıkların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kurabiye vermek belalara denk gelmeyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments