Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kurabiye vermek

Rüyada birine kurabiye vermek

Rüyada birine kurabiye vermek geleceğinizin güzel olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada birine kurabiye vermek gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu kurabiye görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cevizli kurabiye görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada pastaneden kurabiye almak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada unlu kurabiye yemek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kurabiye çalmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada yanmış kurabiye görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments