Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kurabiyesi yapmak

Rüyada un kurabiyesi yapmak

Rüyada un kurabiyesi yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, güzel günler görüleceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada un kurabiyesi yapmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, şansın yüzüne güleceğine, hoş olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada un kurabiyesi yemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unlu kurabiye yemek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yeni bir çevre edinileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak tüm fırsatları değerlendireceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek bazı operasyonlar geçireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments