Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek kurabiye yemek

Rüyada kek kurabiye yemek

Rüyada kek kurabiye yemek kurtuluş yollarına ulaşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, istediği gibi hareket edeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek kurabiye yemek gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kek kurabiye yemek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kek kurabiye görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kurabiye yemek sevap işlemek için uğraşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Rüyada fındıklı kurabiye yemek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada cevizli kurabiye yemek beklentilerine ulaşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şekerli kurabiye yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yemek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak kurabiye yemek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments