Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak umutlarının biteceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yeni malların alınacağına alamet eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarçın yemek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarçınlı pasta görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada kabuk tarçın görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada tarçın koklamak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada tarçın görmek dişe diş savaşacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın kokusu almak çareye ve çözüme ulaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına inanılır.

Rüyada tarçın çayı içmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments