Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kurabiye görmek

Rüyada beyaz kurabiye görmek

Rüyada beyaz kurabiye görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kurabiye gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada beyaz kurabiye görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına tabir olunur.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada unlu kurabiye yemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek tabiatı kötü olan kişiye, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Rüyada yanmış kurabiye görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada acıbadem kurabiyesi görmek yanlışlara düşeceğine, bunalıma gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak kurabiye yemek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments