Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye aldığını görmek

Rüyada kurabiye aldığını görmek

Rüyada kurabiye aldığını görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kurabiye aldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kurabiye aldığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada kurabiye ikram etmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet etmektedir.

Rüyada pastaneden kurabiye almak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada şekerli kurabiye yemek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı kurabiye yemek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak kurabiye yemek şansın kapanacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada kurabiye almak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments