Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmalı kurabiye yapmak

Rüyada elmalı kurabiye yapmak

Rüyada elmalı kurabiye yapmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yanlış bir karar verileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalettir.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak ortağından ayrılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada elmalı kurabiye görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada un kurabiyesi yapmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments