Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenle görmek

Rüyada kefenle görmek

Rüyada kefenle görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, önemli işler yapacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefenle gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenle görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kefenini almak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, içinin rahatlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kefenini görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefenli görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına inanılır.

Rüyada kefeni açmak iyi şartlarda yaşayacağına, bir ömür olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments