Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, keyifli günler geçireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada canlı birini kefenli görmek gözyaşlarının dineceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulur.

Rüyada yırtık kefen görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi kefende görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kefenini biçmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments