Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini kefenli görmek

Rüyada ölen birini kefenli görmek

Rüyada ölen birini kefenli görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini kefenli gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada ölüden kefen almak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, masraflarının azalacağına delalet eder.

Rüyada ölü ve kefen görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kefenli görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kefende bebek görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments