Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene sarılmış birini görmek

Rüyada kefene sarılmış birini görmek

Rüyada kefene sarılmış birini görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, mutluluğu yakalayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarılmış birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı adam görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Rüyada birini kefene sarılı görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kefen görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments