Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeden kefene sarılmak

Rüyada ölmeden kefene sarılmak

Rüyada ölmeden kefene sarılmak zayıflayacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarılı adam görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı insan görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kefen görmek kendisine şifa olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments