Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen dikmek

Rüyada kefen dikmek

Rüyada kefen dikmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dileklerin yerine geleceğine, dertlerinin unutulacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefen dikmek gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada kefen dikmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek ona şifa olmayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kendi kefenini biçmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada eşini kefenli görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarilmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments