Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene sarilmak

Rüyada kefene sarilmak

Rüyada kefene sarilmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, evine haciz geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarilmak gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada kefene sarilmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet eder.

Rüyada soğan sarimsak görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, işten yana şansının açık olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada düsmanla sarilmak rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla sarilmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hayatının adeta cennete döneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Rüyada altin sarisi rengi görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, mutlu olacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini sarilmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments