Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kefenli görmek

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek bekarsa evleneceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, alkış alacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarının düşeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi kefenli gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Rüyada kara kefen görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek zorlukların biteceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kefenli görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hastalıklarını yeneceğine delalet eder.

Rüyada mavi kefen görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kefenli görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments