Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kefenli görmek

Rüyada eşini kefenli görmek

Rüyada eşini kefenli görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kefenli gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada eşini kefenli görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölünün kefenini görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak durumunuzun iyileşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada kefenini görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments