Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle oynadığını görmek

Rüyada kediyle oynadığını görmek

Rüyada kediyle oynadığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyle oynadığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Rüyada kedinin oynadığını görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle oynadığını görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin oynadığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada oyun oynadığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezdeke oynadığını görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada karda oynadığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının oynadığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments