Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezdeke oynadığını görmek

Rüyada mezdeke oynadığını görmek

Rüyada mezdeke oynadığını görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yol yordam öğretileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezdeke oynadığını gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada suyla oynadığını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bebekle oynadığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hileye, fesada bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin oynadığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin oynadığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Rüyada birinin oynadığını görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün oynadığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments