Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin oynadığını görmek

Rüyada kedinin oynadığını görmek

Rüyada kedinin oynadığını görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara cevap arayabilirsiniz.

Rüyada kediyle oynadığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin oynadığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin oynadığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz köpekle oynadığını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek hanesindeki rızkın da artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakan top oynadığını görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancının günden güne arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada diş oynadığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments