Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda oynadığını görmek

Rüyada karda oynadığını görmek

Rüyada karda oynadığını görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda oynadığını gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada karda oynadığını görmek işlerin ters gideceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölünün oynadığını görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yakan top oynadığını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın oynadığını görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Rüyada birilerinin oynadığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, işyerini kapatacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının oynadığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok oynadığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, tecrübe sahibi olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada aklını oynatmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, güvensizlik duymaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments